Produkter

Kurser

Tirsdag aften på Kunstskolen Sønderbygaard

Akrylmalekursus. 10 gange v. kunstner Christina Kjelsmark

Tirsdagsholdet er et kreativt og meget aktivt malehold for dig, som vil arbejde seriøst med dit maleri. Vi mødes hver tirsdag kl. 18-21. Der vil ofte være et fælles oplæg, evt. med diasgennemgang, teorigennemgang eller billedgennemgang, hvorefter der arbejdes med både bundne og egne opgaver.

Start: 16. januar.

DKK 2,200.00 after moms

Onsdag formiddag på Kunstskolen Sønderbygaard

Akrylmalekursus. 10 gange v. kunstner Bente Stæhr

Onsdagsholdet er et hyggeligt og kreativt malehold, som mødes hver onsdag formiddag kl. 10-13. Her er plads til både helt nye malere, og malere med mere erfaring.

Start: 17. januar.

DKK 2,200.00 after moms

Torsdag formiddag på Kunstskolen Sønderbygaard

Akrylmalekursus. 10 gange v. kunstner Christina Kjelsmark

Torsdagsmalerne er et kreativt og meget aktivt malehold for dig, som vil arbejde seriøst med dit maleri. Vi mødes hver torsdag kl. 10-13. Der vil ofte være et fælles oplæg, evt. med diasgennemgang, teorigennemgang eller billedgennemgang, hvorefter der arbejdes med både bundne og egne opgaver.

Start: 18. januar.

DKK 2,200.00 after moms

Bag om maleriet 1: Farver

Workshop. Lørdag d. 10. februar kl. 10:00-15:00

Nyd nogle dejlige kreative og lærerige vinterlørdage i godt selskab på Kunstskolen Sønderbygaard med de to workshops om Farver og om Lys og komposition i maleriet.

Uanset om du er ny maler eller garvet penselsvinger er viden om farveblandinger, nuancer og valør værdifuld. Farvelære er på en gang skræmmende og fascinerende. Det er udfordrende og interessant at gå i dybden med farvernes blandingsmuligheder og de effekter farverne har på et maleri.

De to workshops kan deltages i uafhængig af hinanden.

DKK 850.00 after moms

Bag om maleriet 2: Lys og komposition

Workshop. Lørdag d. 17. marts kl. 10:00-15:00

Nyd nogle dejlige kreative og lærerige vinterlørdage i godt selskab på Kunstskolen Sønderbygaard med de to workshops om Farver og om lys og komposition i maleriet.

Lys er alt og komposition er vigtig! Men hvorfor?

På en sjov og motiverende måde vil jeg gennemgå vigtigheden af lys og skygge i maleriet. Vi skal arbejde med højlys og egenskygge, med lysskabende effekter og skyggernes farver. Samtidig skal vi se nærmere på begrebet komposition. Hvordan opnås balance i maleriet og hvordan skabes en god komposition.

De to workshops kan deltages i uafhængig af hinanden.

DKK 850.00 after moms

Endelig forår! Lad det blomstre...

Workshop. Lørdag d. 21. april kl. 10:00- 15:00

Løgene er på vej op af jorden, æbletræerne blomstrer og køkkenhaven rives og sås i forventning om en fantastisk høst senere på året. …

På denne smukke lørdag skal vi male blomster! Vi ser hvad haven tilbyder, måske tulipaner, påskeliljer eller blomstrende grene…

DKK 850.00 after moms

Forårets landskaber

Workshop. Lørdag d. 26. maj kl. 10:00-15:00

Med udsigt over fjorden, ny såede marker og de lysegrønne træer i horisonten, skal vi male det Vestjyske landskab.

På denne workshop får du et indblik i min måde at arbejde med landskabsmaleriet. Med store ekspressive kraftfulde strøg udtrykkes de Vestjyske landskaber på lærred. Jeg anvender stærke farver og levende linjer og flader i mine malerier. Mit mål er at skabe et udtryk, som både gengiver det landskab jeg ser for mig, men også udtrykker og fortolker det, så det fremstår med kraft og fortælling som kulturlandskab.

DKK 850.00 after moms

2-dags kursus! Endelig sommer! Lad det blomstre...

Malekursus. Lørdag d. 9.-10. juni.

I denne smukke weekend skal vi male blomster! Alle stauder er på vej, buske, træer og grøftekanter er sprunget ud, så vi kan bare vælge…

Med udgangspunkt i mig bog ”Lad det blomstre… Blomstermaleri fra drøm til virkelighed” vil vi fordybe os i nogle af de teknikker, som gennemgås i bogen.

DKK 1,600.00 after moms