Art coaching 

 

-Bliv klogere på dig selv og din kunst

"En Art coaching er en enkelt session eller et helt forløb, hvor vi mødes og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål som er i dit hoved." 

På en individuel  Art coaching mødes du med Christina Kjelsmark på Kunstskolen Sønderbygaard ved Holstebro. En session varer 1-  1½ time efter behov. 

Christina fortæller: "Ofte har jeg kunstnere på besøg som ønsker at finde et nyt ståsted med deres kunst, 

- Jeg vil gerne udvikle min kunst i en bestemt retning, hvordan kommer jeg derhen?

- Jeg vil gerne starte med at udstille mine værker, men jeg er i tvivl om hvordan jeg vælger billeder, hvordan jeg prissætter dem og hænger dem op.

- Jeg vil gerne kunne leve af min kunst, hvordan kommer jeg til det?

- Jeg vil gerne lære at undervise og har lyst til videreuddannelse, hvor får jeg det?

- Jeg er en god maler men en dårlig sælger, hvad gør jeg? 

- Jeg vil gerne igang med at male med akryl eller akvarel, hvordan kommer jeg igennem den første time?

Tonsvis af spørgsmål, dilemmaer og måske usikkerhed på processen eller egen vej kan fylde meget som kunstner, når man står i et vadested. "

 

Gennem Art coaching med Christina Kjelsmark vil hun hjælpe dig med at skabe din vej mod målet. 

I mødes fysisk på Kunstskolen Sønderbygaard ved Holstebro og du er velkommen til at medbringe malerier og alle dine ønsker. 

Når du har købt eller ønsker at købe produktet kontakter du Christina Kjelsmark og i laver sammen en plan for på hvilket tidspunkt i ønsker at mødes på kunstskolen. 

Priser for Art Coaching

En session på 1-1½ time på Kunstskolen Sønderbygaard ved Holstebro koster 998 kr. inkl. moms.

Et forløb på 5 sessioner på Kunstskolen Sønderbygaard koster 3998 kr. inkl. moms

 

Kort om Christina Kjelsmark.

Christina Kjelsmark har en bagage som både lektor, coach, underviser og kunstner. Hun har gået vejen gennem det professionelle land, gennem flere uddannelser og har over 30 års erfaring i at undervise i tegning og maleri, i teori og teknikker. Hun er uddannet Cand. Mag i kunsthistorie, har en årelang karriere som professionel underviser og kunstner. Gennem de sidste år har hun samlet sin viden og arbejdet med bla. mindfulness, kunst og stress coaching. Mød hende med alle dine kunst relaterede spørgsmål og udfordringer.