CK-normal.jpg

Jeg hedder Christina Kjelsmark. Jeg er uddannet kunsthistoriker, har været gymnasielærer, er udøvende kunstner og har skrevet en masse bøger om tegning og maleri. Jeg driver Kunstskolen Sønderbygaard, som ligger tæt på Holstebro. Her har jeg gennem mange år uddannet malere fra hele norden.

Kunstskolen Sønderbygaard får hvert år besøg af mange hundrede mennesker, som ønsker at lære at male eller udvikle deres maleri. De vil gerne have ny inspiration til maleriet, de vil gerne turde mere, male vildere og blive bedre. Kursisterne vil gerne diskutere og dele deres interesse med hinanden. Jeg har kursister, som rejser meget langt for at besøge kunstskolen i kortere eller længere perioder. De vil meget gerne fastholde kontakten til os, og samtidig forsat udvikle deres eget maleri.

Derfra kom ideen til Art Academy. Via denne virtuelle maleskole, kan jeg forsat undervise mine elever, nu via nettet og på alle tider af døgnet. Du er ikke længere bundet til at møde på faste tidspunkter. Du kan male igennem om natten, fordybe dig i kunsten om formiddagen, eller lige når du har lyst. På den måde kan du og de andre kursister blive hængende på kunstskolen for evigt. Jeg håber selvfølgelig stadigt at se dig på de mange malekurser i på Kunstskolen Sønderbygaard, så jeg kan kikke på dine malerier, og vi kan have en dialog om din vej frem.

Har vore veje ikke krydset hinanden endnu, så kan du læse meget mere om mig på www.ChristinaKjelsmark.dk