Mindfulness kurser

 

Mindfulness er et fantastisk begreb for det at være bevidst nærværende og åbne sanserne. På Kunstskolen har vi altid anvendt mindfulness i det kreative værksted, men nu udvikler vi kurser i mindfulness. Nogle kurser kombineres med yoga og kreativitet andre med mindfulness og horsemanship. Til disse kurser anvender vi nogle af vores dejlige heste som partnere i mindful træning. Det bliver så spændende og rummer alt det vi ønsker at skabe på Sønderbygaard.

Kursus i mindfulness, kunst og yoga

Sammen med lifecoach og yogainstruktør Rikke Jehs Løh udbydes et fantastisk kursus, hvor vi kombinerer yoga, mindfulness, meditation og kunst. Som deltager på kurset bliver det muligt at bruge en hel fredag formiddag på sig selv, på at udforske sin krop, sit sind og sin kreativitet. Kurset er for alle.

Kursus i mindfulness og horsemanship

Mindfulness betyder oversat bevidst nærværende. Horsemanship betyder hestekendskab. Kombinerer man disse begreber med kommunikation, bevægelse og oplevelser med hesten som centrum, er det muligt at nå meget langt både i kommunikationen med heste og få ny vide om sig selv. Kurset er for alle. Vi arbejder kun eller primært med hestene fra jorden.