Kunstskolen Sønderbygaard  er en del af en stor smuk gård beliggende i Vestjylland mellem Holstebro og Skive. Her er både galleri, store lyse atelier og en uendelig smuk natur. På stedet afholdes en række  kurser i maleri og keramik. Endvidere holdes her  Art-coaching sessions og andre tiltag.

Du kan deltage på maleworkshops med forskellige temaer, du kan følge en kursusrække i maleri eller keramik, her er weekend- og ugekurser og du kan mødes med andre malere og følge et kursus over flere gange i løbet af sæsonen.  Vi sørger for at der er progression og indhold i undervisningen, så du kan dygtiggøre dig over tid i lige netop det emne, som du brænder for.

Kunstnere har her et dejligt frirum som de kan anvende til deres kreative og fordybende interesser. Her er afslappet og frit og alle kan gennem sparring, kurser og workshops blive guidet som kunstnere og mennesker. 

Vi har i gennemsnit besøg af 120 glade kursister på Kunstskolen Sønderbygaard årligt, hvoraf langt de fleste kommer igen år efter år, kursus efter kursus. En stor del af vores daglige kursister er også tilknyttet den virtuelle kunstskole ArtAcademy.dk. 

 

 

En kreativ og afslappende oplevelse på Kunstskolen Sønderbygaard

Vi har den filosofi, at et kursusophold hos os skal være en faglig, kreativ men også afslappende oplevelse. Derfor inkluderer vi langt de fleste materialer i vores kurser.

Kompetent og inspirerende undervisning som tager udgangspunkt i dig og på dit niveau er en selvfølge.

Du skal ikke tænke på at købe maling. Det har vi klar til dig.

Du skal ikke slæbe staffelier og store kasser med materialer med. Alt står klar til dig i vores smukke atelier.

Du skal slet ikketænke på termokander og flade madpakker, for vi står klar med kaffe og en dejlig frokost til dig.

Vi har en lille butik med materialer, hvor vi sælger lærreder, bøger, pensler, maling, skitsebøger, osv.
Det eneste vi ikke på forhånd inkluderer i prisen er lærreder. Det skyldes at malere har vidt forskellige ønsker til størrelse og kvalitet. Du kan selv medbringe lærreder, men du kan også købe dem her.
Du skal blot tilmelde dig kurset på hjemmesiden, afvente bekræftelse fra os, og så glæde dig indtil vi ses.

Malekurser  Raku kurser 

Kunstskolen Sønderbygaard - Østergårdvej 7, 7830 Vinderup - mob. 51 21 32 15