Produkter

Kurser

Boost din kunst...

Workshop. Lørdag d. 17. marts kl. 10:00-15:00

Kurset er udsolgt!

Spring ind i foråret med ny inspiration til din kunst. Nye teknikker, ny viden og ny begejstring!

Drømmen om at være mindful, at være tilstede i sit billede og at skabe et rum, hvor man kan dykke ind i timevis og blive væk for sig selv, er en motivation for at male. Begejstring, nysgerrighed og søgen efter viden og teknikker gør os nysgerrige, og derfor søger vi konstant udvikling, teknisk vide og faglighed.

DKK 850.00 after moms

Endelig forår! Lad det blomstre...

Workshop. Lørdag d. 21. april kl. 10:00- 15:00

Løgene er på vej op af jorden, æbletræerne blomstrer og køkkenhaven rives og sås i forventning om en fantastisk høst senere på året. …

På denne smukke lørdag skal vi male blomster! Vi ser hvad haven tilbyder, måske tulipaner, påskeliljer eller blomstrende grene…

DKK 850.00 after moms

Forårets landskaber

Workshop. Lørdag d. 26. maj kl. 10:00-15:00

Med udsigt over fjorden, ny såede marker og de lysegrønne træer i horisonten, skal vi male det Vestjyske landskab.

På denne workshop får du et indblik i min måde at arbejde med landskabsmaleriet. Med store ekspressive kraftfulde strøg udtrykkes de Vestjyske landskaber på lærred. Jeg anvender stærke farver og levende linjer og flader i mine malerier. Mit mål er at skabe et udtryk, som både gengiver det landskab jeg ser for mig, men også udtrykker og fortolker det, så det fremstår med kraft og fortælling som kulturlandskab.

DKK 850.00 after moms

Medlemstræf for medlemmer af ArtAcademy.dk

Søndag d. 27. maj kl. 10:00-15:00

Vi afholder medlemstræf for medlemmer af Art Academys netskole ArtAcademy.dk på Kunstskolen Sønderbygaard.

Her mødes medlemmer til en festlig dag på Kunstskolen Sønderbygaard.

DKK 200.00 after moms

2-dags kursus! Lad det blomstre...

Malekursus. Lørdag d. 9.-10. juni.

I denne smukke weekend skal vi male blomster! Alle stauder er på vej, buske, træer og grøftekanter er sprunget ud, så vi kan bare vælge…

Med udgangspunkt i mig bog ”Lad det blomstre… Blomstermaleri fra drøm til virkelighed” vil vi fordybe os i nogle af de teknikker, som gennemgås i bogen.

DKK 1,600.00 after moms

Langt ude… Malekursus ved hav og fjord.

D. 10.-12. august

Gennem de seneste 10 år har kunstner Merete Lisby (meretelisby.dk) og jeg hvert år lavet et fælles malekursus omkring temaet Vestjysk natur. Kurset er meget populært og vi kalder kurset ”Langt ude…” og hvorfor nu det?

Langt ude… er virkelig langt ude. Kender du kulturbygningen Bovbjerg fyr ved Vesterhavet, Thorsminde og Bøvlingbjerg? Kan du se marehalmen for dig, de stejle skrænter og den friske vind?

DKK 2,700.00 after moms