Produkter

Malekurser

Mal mal mal… Meget stort.

D. 6.-7. juli kl. 9.00-15.30

Udsolgt!

Jeg er blevet opfordret til at lave et malekursus midt i sommerferien. Et kursus som ligger lige der, hvor sommer, sol og ferie har sænket sig over landet. Et kursus, hvor vi både kan slappe af, nyde naturen og samtidig blive inspireret og udfordret til at male store billeder i akryl..

Jeg forestiller mig, at vi kan arbejde delvis udendørs og delvis i atelieret, så derfor er det muligt at male store billeder – rigtig store, lige så store som de kan være i bilen, eller måske så stort at lærredet skal rulles sammen på vejen hjem.

DKK 1,900.00

Det er langt ude... Malekursus langs hav og fjord.

D. 2.-4. august

Gennem de seneste 10 år har kunstner Merete Lisby (meretelisby.dk) og jeg hvert år lavet et fælles malekursus omkring temaet Vestjysk natur. Kurset er meget populært og vi kalder kurset ”Langt ude…” og hvorfor nu det?

Langt ude… er virkelig langt ude. Kender du kulturbygningen Bovbjerg fyr ved Vesterhavet, Thorsminde og Bøvlingbjerg? Kan du se marehalmen for dig, de stejle skrænter og den friske vind? Netop her skal vi hente inspiration til vilde ekspressive malerier. 

DKK 2,600.00

Tirsdag aften på Kunstskolen Sønderbygaard

Malekursus. 10 gange v. kunstner Christina Kjelsmark

Kursus i akryl og blandformer. Tirsdagsholdet er et kreativt og meget aktivt malehold for dig, som vil arbejde seriøst med dit maleri. Vi mødes hver tirsdag kl. 18-21.

Efterårets tema bliver ”Sea and Sky. ” Vi skal med andre ord arbejde med vand og himmel i maleri. Vand som det spejl der gengiver stemning, lys og farver, himlen som udtrykker vores tanker og sind.

Start: 3. september kl. 18-21

DKK 2,200.00

Onsdag formiddag på Kunstskolen Sønderbygaard

Malekursus. 10 gange v. underviser Bente Stæhr

Kursus i akryl og blandformer. Onsdagsholdet har ry for at være holdet med hjerterum til alle. Her mødes en gruppe engagerede malere, nybegyndere såvel som øvede penselførere en gang om ugen for at udforske det kreative univers under ledelse af kunstner Bente Stæhr.

Efterårets tema bliver ”Sea and Sky. ” Vi skal med andre ord arbejde med vand og himmel i maleri. Vand som det spejl der gengiver stemning, lys og farver, himlen som udtrykker vores tanker og sind.

Start: 4. september kl. 10-13

DKK 2,200.00

Weekend kursus eller to enkeltdage

D. 23.-24. november kl. 10-15.30

I slutningen af november laver vi et kursus hvor ordene ekspressiv og abstrakt er i fokus. Mange malere vil gerne udtrykke sig ekspressivt og abstrakt, men hvordan gør man?

Jeg bliver ofte spurgt om det ikke er lettere at male abstrakt end at male naturalistisk og figurativt. Mit svar er helt klart NEJ. At blive en dygtig abstrakt maler er en udfordring og kræver lige så mange forberedelser som at male figurativt. Men det er spændende, udfordrende og kan sætte maleren i en næsten meditativ tilstand, at stå foran lærredet og blot lade penslen løbe.

DKK 1,700.00